bizar2018

biZAR 2018 nodigt kunstenaars uit

WANDELEN TUSSEN KUNSTWERKEN

21 kunstenaars lieten zich door het landschap inspireren en stellen tentoon langs het bewegwijzerde pad, in de kerk en in café vanaf zondag 24 juni 2018 tot en met zondag 9 september 2018.

De officiële opening vindt plaats op zondag 24 juni 2018 om 14.00 uur aan de O.L.V–kerk, Zarlardingeplein, Zarlardinge. Na de inwandeling van de biZAR2018 is iedereen welkom in de plaatselijke cafés voor een drankje, een mattentaart en een babbel met de deelnemende kunstenaars. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door ‘Brandhout’.

Het evenement wordt georganiseerd door het biZAR-team in samenwerking met de dorpsraad van Zarlardinge, de dienst cultuur en het stadsbestuur van Geraardsbergen.

Deelnemende kunstenaars: Ben Antrop, Francis Bekemans, Eric Biebouw, Klaas Bullynck, Aster Caemaert, Caroline Kesteleyn, Hans Claus, Veerle De Smet, Claude Dendauw, Lieve Depessemier, Bertrand Duelz, Daniel Janssens, Sylvie Janssens, Frank Houben, Alex Kindt, Ben Kockelkoren, Matthias Cruyssaert, Olivia Mortier, Lina Maria Peeters, Sonia Haentjens, Anouk Vercouter, Frans Vercoutere, Jef Wynants.

Alles in een oogopslag: Folder Bizarroute 2018 – Dorpsraad Zarlardinge

De meest actuele info is te vinden op onze facebookpagina.

https://m.facebook.com/biZAR2018